Tjänster

Innehållsförteckning

Våra Begravningstjänster i Malmö

Vi på begravningsbyrån i Malmö finns här för att vara till din hjälp. Vårt mål är att med lyhördhet utforma en begravning med er och den avlidnes vilja i fokus. Du bestämmer hur delaktig du vill vara – vi kan ta hand om allt eller delar av planeringen. Våra tjänster består bl.a. av hjälp med kista, dödsannonser, minnesstund, ceremonin, blommor, gravstenar mm.

Kostnadsfri rådgivning för begravningar i Malmö.

Boka personlig och kostnadsfri rådgivning med någon av våra erfarna rådgivare.
Boka gratis rådgivning här

Begravningar

Vi hjälper dig att arrangera en begravning utifrån din religions ordning, oavsett vilket samfund du tillhör. Vi du ha större inflytande över ceremonin är en borgerlig begravning ett alternativ. Självklart hjälper vi även dig som inte vill ha någon ceremoni just nu.

Familjejuridik

När någon gått bort kan ibland det juridiska vara problemfyllt. Vi kan gärna hjälpa er med upprättande av dödsbo, arvskifte och bouppteckning om ni så önskar.

Minnesstund

Det är mycket vanligt att man håller en minnesstund efter ceremonin. Det är ett tillfälle att sitta ner under något lättsammare former och prata om minnen och annat man vill tala om. Vi står gärna till tjänst i samband med en minnesstund.

Övriga tjänster

Det finns mycket annat som behöver ordnas med i samband med en begravning. Val av kista eller urna, plats för gravsättning, transporter, typ av gravsättning är några exempel på vad vi kan hjälpa till med.

Kyrkor, kapell och begravningsplatser i Malmö.

Det finns många vackra kyrkor i Malmöområdet. Flera av dem är kulturarv och har funnits sedan medeltiden. S:t Petri kyrka är en av dem. Här ger vi några exempel på kyrkor, kapell och begravningsplatser i Malmö.

Kyrkor i Malmö

Fosie kyrka, Oxie kyrka, S:t Andreas kyrka, Västra Skrävlinge kyrka, S:t Pauli kyrka, S:t Johannes kyrka och Tygelsjö kyrka.

Begravningskapell i Malmö

S:t Nicolai kapell, Heliga Korsets kapell, Hoppets kapell, S:t Gertruds kapell, S:t Birgittas kapell och Uppståndelsens kapell är några av de kapell där man kan hålla en borgerlig begravning.

Begravningsplatser i Malmö

Gamla kyrkogården, Husie Kyrkogård, Limhamns kyrkogård, S:t Pauli kyrkogårdar, Södra Sallerups kyrkogård och Östra kyrkogården är några av Malmös fridfulla och vackra kyrkogårdar.

Author photo
Erik
Skribent
Erik har lång erfarenhet av att skriva om begravningar i Malmö och har nu ansvar för förvaltning av denna webbplats samt för artiklar och guider.